onsdag 4 juli 2012

Åliden

Jag som hade stora planer på att blogga om huset, pffft!
Om sanningen ska fram har jag inte orkat, att jobba + renovera var inte så lätt som jag tänkt mig. Det är tungt men också roligt så det går an, men att sätta sig framför datorn efter en tung dag och omskriva allt du gjort under dagen är ingenting jag orkar med.. Så det får bli sporadiska uppdateringar då ork finns.
Idag finns egentligen inte ork, men tid finns så ska slänga upp några bilder jag tog innan jag började tejpa golv, riva tapeter och gå loss med färgen.

Vardagsrummet i sin mintgröna skrud (wtf!??!!)

Det mintgröna återkommer överallt i kåken, så även blått och träpanel

Vy över gräsmattan och ån, tagen från altanen

Det börjar bli läggdags för mig, kommer sova så skönt! Ensam i lägenheten idag då sambo behagat ställa upp som extra gitarrist och stuckit på spelning i Åbo. Innan han stack var han till försäkringsbolaget och hämtade massa papper åt mig som kvällslektyr så att vi får fixat en vettig försäkring på kåken imorgon, detta ska bli så intressant så.

2 kommentarer:

  1. golven är ju jättefina! trägolvet såklart men jag gillar golvet i köket också, det ser ut som nåt man kunde köpa i sims social :p det skär sig mot de nuvarande väggarna bara.

    SvaraRadera
  2. Ja, håller med Linnea om golven. Men jestas vad det var träpanelshysteri i huset. :) Måste säga att er gård ser fantastisk ut, fint att bo så nära ån.

    SvaraRadera