måndag 30 juli 2012

he e kvamot!

Det har varit varmt och väldigt kvavt två dagar i dag nu, allt blir så jobbigt då vädret är så. Kläder klibbar fast, det är tungt att bara ens vara och att dessutom försöka göra någon nytta då är bara drygt.
Iförrgår gjorde vi i princip ingenting på kåken, sambon målade vardagsrumstakets lister ett sista varv och jag förarbetade och målartejpade listerna i hallen.

No more blue walls, halleluja!
Var och köpte en brunbeige färg som vi hoppas ska passa bra i hallen, hoppas hoppas!
Har redan grundmålat vitt ett varv idag, mycket bättre redan, öppnade upp hallen faktiskt. Trodde inte det skulle märkas så mycket men jag tror det här kommer bli skitbra, första varvet brunbeige ska målas imorgon.Utöver att vi handlade färg igår så tittade vi även på köksbänkar. Vi har redan i princip bestämt oss för en, jag tänker inte berätta vilken utan jag önskar att ni kommenterar den som ni tycker passar inredningen bäst. Mjo jag vet att det är dålig bild, men nu får man helt enkelt använda fantasin lite.

1an, 2an eller 3an??? Ska nämnas att 2an är rödbrun och inte svart.

Vi testade även meta lite igår utan resultat. Vi konstaterade att det var alldeles för strömt för att kunna sitta där och njuta och titta på ett lätt guppande flöte, nej det gick som sagt inte. Flötet susade förbi i hastig fart och man fick hela tiden "kasta om" vilket i sin tur gjorde att jag fick trädet att nappa. Satan..
Vi hade också sällskap vid fisket, två blåa små saker.

Vad är det?

Idag har jag förutom då grundmålat hallen även haft kaffebesökt, det är alltid roligt!!  Karin med pojkvännen Niki kom på husvisning och kaffe.
Plockat jordgubbar har jag också gjort (igen), hur mycket jordgubbar får man egentligen på en sommar undrar jag nu då som är nybörjare på det här med vad trädgård är? Har rensat dem nu ner till 2liter och ska försöka mig på att göra sylt imorgon, yäy! Jag menar också tipsa sambon om att köpa ett våffeljärn så att man kunde äta hemmagjord jordgubbssylt med våfflor och glass.. Jag äter våfflor alldeles för sällan... sambon också.. det händer typ... aldrig.. Hoppas hoppas han går med på att köpa ett järn!!
Ja nej, nu har jag svamlat och råddat och hela det här inlägget känns lätt kaos... bäst att sluta nu!

En konstig gubbe i dagens skörd

9 kommentarer:

 1. Jag röstar på bänk nummer 2. De där besökarna är väl trollsländor. Åtminstone finns det många såna här också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Fina är de, inte alls som vanliga trollsländor.. o så sitter de bara o tittar typ.. inte alls rädda för oss.. roligt med gäster iaf :)

   Radera
 2. bänk nummer 3! :)

  SvaraRadera
 3. den är säkert en blå jungfruslända! http://sv.wikipedia.org/wiki/Bl%C3%A5_jungfrusl%C3%A4nda :)

  SvaraRadera
 4. Visst blev det bänk nummer 1 om jag inte minns fel? Häftig yta på den, ser faktiskt lite sådär rosigt ut - på ett bra sätt. :)

  SvaraRadera
 5. Rostigt var ordet! Inte rosigt :)

  SvaraRadera