fredag 3 februari 2012

tokig

Jag blir tokig på det vädret och vad det gör åt min bil! Hade tänkt åka och handla för att underlätta för sambon, han tycker inte om att åka och handla efter jobbet och eftersom jag ändå är ledig så kan ju jag åka, om biljävlen skulle starta!
Den har aldrig svikit mig men nu ska den börja med såna fasoner, har haft i motorvärmaren men det är tydligen alldeles för kallt för att det ska hjälpa, skit också. Har nu varit ute och försökt starta den men gav upp nu, gick upp och städade ur krydd/medicinskåpet (mjo lite skojjig blandning) och kokade en kopp überstarkt kaffe åt mig. Så nu sitter jag och surar vid köksbordet, japp jag är så irriterad så att sitta o blogga i min soffa funkar verkligen inte nu.


Ikväll har vi blivit bjuda på vernissage, men jag känner inte för att gå. Dels just för att vi antingen får promendera dit vilket betyder att man kommer frysa ihjäl eller så får vi börja krångla med motorvärmare och sånt, det har jag inte heller lust med. Vi får se, ska ta ett snack med sambon och försöka erbjuda andra nöjen här hemmavid så kanske vi stannar hemma, kanske en match i Rock Science.


Edit:
Värmen kommer på måndag!!! Halleluja!
Åh vad jag ska ut o springa, ut och handla, starta bilen och njuta!

1 kommentar:

  1. Ja de måste vara riiiiktigt kallt för att "värmen" ska vara -4. haha

    SvaraRadera