tisdag 14 februari 2012

hjärtan


Idag är den omtalade dagen, vändagen/alla hjärtans dag. Jag/vi har inte firat så mycket trots att det är får 4-års dag. Jag hade köpt en liten påse med smått och gott åt sambon som han fick i morse och han kom hem med rosor och en påse smått och gott - det är väl så vi har firat alla hjärtans dag. Däremot firar vi vårat 4-års jubileum i helgen med en hotellnatt och god mat och shopping. Givetvis hade det varit kul att åka längre bort men vi tar närmaste storstad, det får duga.

Alla hjärtans dag är väl en dag som ska (outtalade regler) firas med romantik, dock är jag inte så romantisk - inte enligt mig själv i alla fall. Jag gillar romantik men när det gäller att vara romantisk och göra romantiska saker så är jag ganska kass. Men jag gjorde ett storslaget försök idag, småsaker som sambon kanske/kanske inte märker.
T ex.

Ishjärtan i kokkakolan

Imorse vakade jag av att brevbäraren höll på och petade i våran brevlåda, paket tänkte jag genast och jovisst damp det ner ett litet efterlängtat paket åt oss. Sambon och jag beställde varsin tröja/klänning häromdagen från en superbra sida som jag blivit tipsad om. Ett av de bästa tipsen måste jag säga. Löv it. Titta titta vad jag fick i mitt paket!

 Den fantastiska sidan heter play.com

1 kommentar:

  1. SV: Recept på cakepopsen hittar du här om du inte redan sett: http://lovelyeverafter.blogg.se/2012/february/recept-cakepops.html

    Kram på dig!

    SvaraRadera