fredag 5 oktober 2012

listen gör en helhet

Igår fick sambon fixat golvlister till "lillwc" och det blev en succé mest för att det ser mer färdigt ut nu. Tak och vägglister saknas fortfarande men jag är glad att vi har kommit så här långt. Ska slänga upp lite före/efter bilder sen.

Har varit ledig i 3 dagar nu,
dag 1 - gjorde jag ingenting.
dag 2 - arbetade jag nästan ihjäl mig.
dag 3 - vill jag inte göra någonting men tillika vill jag ha resultat.
Dessutom är det bara tråkiga saker som ska göras så det lockar inte alls, men nu har jag plockat fram smöret så det får bli rumstempererat och sen ska jag baka kolakakor. Det kanske får hjulet att börja snurra och så gör jag de tråkiga sakerna av bara farten. Det är alltså storstädning av tvättrummet i källaren, fullt med damm, sand och grus, dessutom finns det där tusentals spindelnät så man kan ju bara fundera vem som har byggt dem och var de håller hus.
Sen blir det att slarva in en säng i gästrummet och ett skrivbord till hobbyrummet.
Det tar sig sa pyromanen....!

1 kommentar:

  1. Roligt att det börjar ta sig! Jag är också ledig i dag och pysslar med en massa som bara lämnar när man jobbat. Typ strukit dynvar och tvättat kläder. Nu ska jag försöka ta mig till CM också för att fylla på kylen inför helgen - men herregud vad det regnar. Värsta monsunen. Lär bli en blöt promenad. Tänkte också baka lite i dag kolapaj med lingon. Kola verkar vara en hit just nu. :)

    SvaraRadera