torsdag 11 oktober 2012

let's go to vasalandia

 Jag har hittat kamrater i källaren, vad är det?

Den här lilla vännen fastnade i dammsugaren, hamnade på bild och åkte sen ut fort som fan. I mitt huvud gick en fin ramsa, sorkfeber sorkfeber sorkfeber.  Krabaten var faktiskt inte så liten heller, en råtta är det inte men vad är det? 

Nu har jag precis ätit frukost, ska klä på mig och åka till vasa. Den här veckan kör jag morsans plåtlåda som är lite nyare än min gamla nissan och med morsans bil kommer man förhoppningsvis fram om man kör som folk, det garanterar inte min bil.
Ska mest dricka kaffe med Linnea och vi ska träffa annan kompis samt hennes dotter och "nya" tvillingar. Innan allt det här ska jag dock hinna en sväng till hemtex för att titta på nya gardiner till både kök och vardagsrum.
På tal om vardagsrum började jag med ett lite projekt igår kväll som jag ska få färdigt idag eller imorgon.
En byrå från ikea! Vissa hatar att plocka ihop ikeamöbler, aj löv it. Det är som ett gigantiskt pyssel lite som att dra streck från numrerade punkter. Det här ska bli en vit byrå som får stå där den passar, jag har inte sett ut någon riktig plats åt den och jag kommer heller inte ihåg vad den heter, det var ett impulsköp kan man väl säga men den kommer absolut behövas i varje fall.

Nå nu är det dags att borsta tänder och hitta finskorna, ska börja göra mig iordning för vasa. Solen skiner och det är ypperligt åkabil väder!
Det är också ypperligt kratta löv väder, det stör mig för nu lämnar de stackars löven ända till nästa gång solen skiner och det lär ju typ aldrig hända så.

Äh, ajöken!


6 kommentarer:

 1. Tror det är en sork av nåt slag, antagligen en åkersork... men den ser lite lustig ut! Tippar att den där randen bara råkade sig för att pälsen är sådär tovig och står upp i en kam, stråna är säkert ljusare mot toppen och att de annars ska ligga slätt mot kroppen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad är grammatik?

   Radera
  2. screw grammatik! Läs min blogg.. den screwar nog den hehe! Men örk ändå, då var mitt sorkfebertänk ändå inte helt obefogat!

   Radera
 2. Skit i löven, jag såg på Äntligen hemma att man kan köra över dem med gräsklipparen så att de hackas i små bitar och lämna dem som gödning. Låter mycket roligare tycker jag - och allt man ser på tv är sant! :D

  SvaraRadera
 3. nackdelar med att bo vid vattendrag! Kan vara en vattensork, de brukar vara lite större format! :-) Fyrfotade vänner som säjer mjau är bra eliminerare :-) Fast de brukar ju komma och visa upp sin fångst! ;-)
  h.marina

  SvaraRadera