fredag 15 juni 2012

nämen oj!

Detta är vad mitt huvud innehåller nuförtiden.

Som det ser ut idag så kommer jag förhoppningsvis vara husägare inom de närmaste 2 veckorna. Lite lätt ironiskt med tanke på förra inlägget men konstigt nog fanns det tydligen 2 drömhus i år. Jag fick inte kanske inte det första det fick mina vänner, istället fick jag det andra - mitt drömhus!

Jag längtar trots att jag vet vilket arbete som komma skall, eller i alla fall så inbillar jag mig att jag vet.
Funderar på planlösningar, kök, badrum. kakel, klinkers, pellets, gräsklippare och plötsligt märker man vilken lekman man är när det gäller hus. Jag vet absolut INGENTING.
  Vid fuktmätningen idag fick vi många bra tips om lösningar på diverse små problem, men jag är ju rädd att vi ska glömma allt tills det är dags för renovering och att allt ska bli fel.

Och, tänk om jag väljer fel färg på väggar och inredning eller ännu värre - fel kök! Det är ju inget man bara byter ut hursomhelst. Jag vill ha ett mörkt men just nu har jag ett ljust och jag trivs jättebra i det, men tänk om det blir för ljust eller tvärtom att det blir för mörkt. Ta bara en titt på ikea och kolla in köken, alla är snygga!! (utom det helt i rostfritt - det påminner om ett bårhus)

På tal om ikea så åkte jag med morsan till Haparanda i går och brände en massa massa pengar, usch. Men jag köpte också en massa massa grejer. bland annat detta.
Detta är då lampan Ottava, fåtöljen Läckö samt krokarna Leksvik.


Köpte även detta här, men det är bara några goda bisaker, tihi

Nåväl, återkommer!

1 kommentar:

  1. Men du har ju bloggat i smyg hela året din skurk! :D Den där lampan är fantastiskt fin. Tror faktiskt att jag har provsuttit den där korgstolen när vi letade balkongmöbler. Blev ändå tvungna att ta en mindre modell eftersom vår balkong är så trång.
    Ska bli roligt att få hänga med på husprojektet via bloggen!

    SvaraRadera