söndag 26 augusti 2012

kolppi

Ja då var man kållbybo då. Har inte uppdaterat på en stund nu, har inte riktigt orkat med allt. Att orka med allt elände som varit räckte en gång, man vill helst inte påminna sig själv en gång till med att skriva om det och sen ladda upp bilder, nej tack!

Det är bättre nu, alla hål borde vara igentäppta och golv har vi på båda wcn, ett kaklat och ett som väntar på att bli kaklat. Köket borde komma om två veckor (vi kör mikromatsdiet tills dess) och våra nya fönster kommer om en vecka. Elen är fixad och borde vara säker och vatten/avloppsrören är nya. Värme har vi i huset, pannan funkar och sängen är gudomligt skön. Jo jag tycker det rullar på rätt bra nu, peppar peppar. Det är mycket ännu som kan gå fel men jag hoppas att allt går bra.

Idag körde vi det sista flyttlasset från stan, så nu har vi alla grejor här. Det gör att det känns mer som hemma här nu, trots att allt är ett enda stort kaos. Men jag har åtminstone min dator och min soffa, vad mer behöver jag.

 Så här ser man ut när man har duschat i sitt hus för första gången, vi har ingen taklampa ännu så jag bad sambon lysa mig i nyllet med den ficklampa han använde för att se tvuttagen. Ser helt retarded ut, hah!

3 kommentarer:

  1. Fantastiskt! Ska blir apskoj att komma och se slutresultatet. :D Och vad otroligt skönt att ha det värsta (peppar, peppar) undan. Jag gratulerar och önskar lycka till med en liten dans - här är det bara att fritt föreställa sig hur jag glatt skuttar omkring och piruettar mig. :)

    SvaraRadera
  2. grattis grattis till inflytten! Första natten i eget e alltid bäst, då förbi ser man brister på värme, avsaknaden av lamppor o dylikt, för det e ju ens EGET! :-D Ser att ni fått tag i nån som fixat golvet, bra bra, kom inte med flera tips då allakontakter tyks vara uppbokade närmsta tiden. men men god fortsättning med renoverandet och njut av huset1 :-) Syns på freda! ;-) .M

    SvaraRadera